ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Venue:
ΚΕΒΕ, Λευκωσίας
Starting Date:
12/06/2017
Time:
15:00
Speakers:
Alexandros Michaelides
Christos Papamarkides
Description:
Η συμμετοχή των μελών του ΚΕΒΕ στις παρουσιάσεις είναι Δωρεάν ενώ για μη μέλη το κόστος ανέρχεται στα €35 (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).
Total cost:
FREE
Deadline for Registration:
 

Σε συνέχεια προηγούμενης ενημέρωσης μας για το σύστημα της ηλεκτρονικής τιμολόγησης και την εφαρμογή του στην Κύπρο, επιθυμούμε να σας πληροφορήσουμε ότι το ΚΕΒΕ έχει προγραμματίσει ενημερωτική παρουσίαση με στόχο τη σωστή και έγκαιρη πληροφόρηση των μελών του για το θέμα.
Όπως έχουμε τονίσει στο πρόσφατο παρελθόν η εφαρμογή του συστήματος της ηλεκτρονικής τιμολόγησης στην Κύπρο αποτελεί μια πολύ σημαντική εξέλιξη η οποία αρχικά θα επηρεάσει όλες τις επιχειρήσεις που συναλλάσσονται με το κράτος (B2G) και σταδιακά όλες τις επιχειρήσεις.

Ως ηλεκτρονική τιμολόγηση ορίζεται αποστολή τιμολογίων με ηλεκτρονικά μέσα και περιλαμβάνει τη μετάδοση, αποθήκευση και ψηφιακή επεξεργασία τους με στόχο την αντικατάσταση των αντίστοιχων έντυπων παραστατικών. Σημειώνεται ότι τα τιμολόγια σε μορφή pdf, word, excel, σκαναρισμένα και άλλα, ΔΕΝ είναι ηλεκτρονικά τιμολόγια.

Πρόκειται για μια μεγάλη αλλαγή στον τρόπο που γίνονται οι συναλλαγές γι’ αυτό και οι επιχειρήσεις οφείλουν και πρέπει να είναι ενήμερες.

Η παρουσίαση θα διεξαχθεί στη:

• Λευκωσία, 12 Ιουνίου 2017, 3:00 μμ. - 5:30 μμ., 7ος όροφος, ΚΕΒΕ (Γρίβα Διγενή 38)

Η ημερίδα γίνεται σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομικών. Εισηγητές των παρουσιάσεων είναι οι κύριοι Χρίστος Παπαμαρκίδης της εταιρείας Deloitte Ltd και Αλέξανδρος Μιχαηλίδης της εταιρείας RTD Talos Ltd.

Η συμμετοχή των μελών του ΚΕΒΕ στις παρουσιάσεις είναι Δωρεάν ενώ για μη μέλη το κόστος ανέρχεται στα €35 (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Η Δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη.

Για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφόρηση παρακαλώ όπως επικοινωνείτε με το ΚΕΒΕ στο τηλέφωνο 22889860.

Alexandros Michaelides

Alexandros Michaelides
Christos Papamarkides

Christos Papamarkides
No Photos available
No Videos available