ΤΑΛΩΣ Αναπτυξιακός Οργανισμός
Οικοσελίδα

Καλωσορίσατε
στην εταιρική μας ιστοσελίδα

Ο Αναπτυξιακός Οργανισμός ΤΑΛΩΣ σας καλωσορίζει στον ιστοχώρο του. Η εύκολη πλοήγηση και οι εύχρηστες συνδέσεις ευελπιστούμε ότι θα σας εισαγάγουν στον κόσμο του Οργανισμού μας. Στον ιστοχώρο θα βρείτε κάθε πληροφορία που αφορά στον Οργανισμό μας, στα στελέχη μας, στα έργα τα οποία έχουμε υλοποιήσει καθώς και χρήσιμες πληροφορίες.

Ο Ιστοχώρος ευελπιστούμε ότι θα αποτελέσει επίσης ένα μόνιμο διαδραστικό δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ του επιχειρηματικού κόσμου και του Οργανισμού μας.

Ο ΤΑΛΩΣ από της ίδρυσης του το 2000 ακολουθώντας μια σταθερή πορεία ανάπτυξης αξιοποιεί τις νέες τεχνολογίες και διευρύνει συνεχώς τις υπηρεσίες του τόσο σε εύρος όσο και σε γεωγραφική κάλυψη. Ιδιαίτερη έμφαση δίνουμε στην ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών η οποία συνεχώς αναβαθμίζεται και βελτιώνεται.

Αποτελώντας σήμερα το μεγαλύτερο οργανισμό παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στους τομείς που δραστηριοποιούμαστε στην Κύπρο κοιτάζουμε με αισιοδοξία το μέλλον και φιλοδοξούμε να καταξιωθούμε ακόμη περισσότερο στο ευρωπαϊκό και διεθνές περιβάλλον.

Dynamic Works
Easy Console
TendInfo

"Α μεν επίστασαι ταύτα διαφύλαττε ταις μελέταις α δε μη μεμάθηκας προσλάμβανε ταις επιστήμαις"

"Ισοκράτης"

  • Πνευματικά Δικαιώματα © Τάλως 2007
Developed by: Dynamic Works     
Powered by: EasyConsole CMS